martes, 9 de marzo de 2010

Mentides i mitges veritats

Bé, fa una mica més d'un mes que no escric res aquí. Demano disculpes a tots els seguidors d'aquest bloc (els meus familiars i tots aquells milions de freaks que busquen "la teoria de la relativitat" d'Einstein al google i es llegeixen tots els resultats).
Però no us penseu que he abandonat el magnànim projecte que és aquest bloc. Simplement he estat ocupat, i ara us detallaré exactament quines han estat les meves ocupacions en aquest temps:

- He estat ajudant a senyores majors de 80 anys a creuar els passos de peatons. Els portava les bosses de la compra fins a l'altre cantó de vorera. Resultat: 2 Euros amb 16 cèntims; 9.367 pessetes de les d'abans i incontables "ai que maco" referits a la meva persona.

- He vist totes les pel·lícules de Matt Damon. Conclusió: he perdut el temps.

- He viscut més o menys en primera persona la problemàtica que hi ha hagut a Salt tots aquests dies. Conclusió: crec que s'hauria d'inventar una paraula que anés més enllà (molt més enllà) de demagògia. Tota aquesta gent d'Antena3, Telecinco, El Pais... que es fan dir periodistes, haurien d'ésser destarrats a escriure horòscops per l'Heraldo de Aragón.

- He estat projectant arreu del món la meva nova pel·lícula, que marcarà un abans i un després en la història del cinema, amb la introducció de noves tecnologies que fan referència al 3D i que permeten al públic una experiència visual extraordinària. Resultat: he guanyat tres Oscars de merda.

- He intentat escriure alguna cosa mig potable. Resultat: això que acabeu de llegir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario